Неділя, 12 січня 2020 15:35

Volvo розширить лінійку електричних вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, шведський виробник розробив концепти електричних моделей для будівельних робіт та регіональних перевезень.

Нещодавно розпочавши продажі електричних вантажівок для міських перевезень, компанія Volvo Trucks вирішила, що електрифікація може стати конкурентоспроможною альтернативою і для більш важких вантажівок. Щоб вивчити та продемонструвати наявні можливості, Volvo Trucks розробила два європейські концепти електричних вантажівок для будівельних робіт та регіональних перевезень.

Великотоннажні електричні вантажівки можуть допомогти покращити робоче середовище для водіїв та працівників будівельної галузі завдяки низькому рівню шуму та нульовим викидам вихлопних газів під час роботи. Останнє матиме вагомий та позитивний вплив на якість повітря у містах, де ведеться безліч будівельних проектів. Завдяки відсутності шумових завад ці вантажівки також дозволяють виконувати транспортні операції більше часу на добу, що відкриває нові можливості для оптимізації операцій, наприклад, у великих будівельних проектах та при перевезеннях у містах і поблизу них.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: