Середа, 30 жовтня 2019 10:24

Volvo представила в Україні економічну версію моделі FH

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, новинка дозволяє економити до 7% пального на далеких відстанях.

В Україні став доступний новий Volvo FH Save 7 з пакетом I-Save, повідомили SpecMachinery.com.ua у прес-службі Volvo Trucks Ukraine. Нова вантажівка призначена для магістральних перевезень та оснащена спеціальним паливним пакетом. Завдяки поєднанню двигуна D13 потужністю 500 к. с., ефективних задніх мостів, багатофункціональної трансмісії і технологій заощадження пального, зокрема оновленої картографічної технології I-See, Volvo FH Save 7 економить до 7 % пального на далеких відстанях.

Також машина обладнана системою I-See, що також дозволяє заощадити пальне. У цій системі використовуються дані про топографію місцевості, за допомогою яких розраховується швидкість і перемикання передач, які забезпечують максимальну економію пального. За рахунок ефективного використання кінетичної енергії, система дозволяє скоротити обсяги споживання пального на 5%. Для забезпечення кращих результатів I-See використовує картографічні дані на базі хмари.

Ще однією технологією, покликаною економити пальне, є інтелектуальна система круїз-контролю, яка також встановлюється на Volvo FH Save 7. I-Cruise регулює швидкість вантажівки для зниження споживання пального. Це не лише дозволяє покращити продуктивність за рахунок дотримання високої середньої швидкості, а й забезпечити більш безпечне та більш комфортне водіння.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: