П'ятниця, 25 жовтня 2019 16:44

В Україні розпочали випробування найекономічнішого тягача Volvo

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на цьому тижні в Україні розпочались порівняльні випробування нового магістрального тягача Volvo FH з пакетом I-Save.

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua вже розповідав, новий Volvo FH з функцією I-Save – тільки в цьому році виводиться на ринок. Автівка оснащена новим 13-литровим двигуном D13TC (460 к.с.) і оновленими функціями економії палива.

Двигун Volvo D13TC – новітня розробка інженерів, і є найекономічнішим на сьогоднішній день двигуном виробника для вантажних магістральних перевезень. У цьому двигуні використовуються поршні з запатентованою внутрішньої хвилеподібною структурою, яка оптимізує процеси згорання і підвищує продуктивність, направляючи тепло і енергію до центру циліндрів. Надлишкова енергія вихлопних газів використовується для передачі потужності двигуну через додаткову турбіну - так званий блок турбокомпаунда.

Двигун D13TC здатний підвищити крутний момент на 300 Н∙м, а це означає менше витрат палива і циклів прискорення для підтримки постійної швидкості руху.

Серед інших характеристик I-Save можна виділити нові, економічні в плані витрат пального задні мости, оновлену систему I-See, що спирається на карти місцевості, яка аналізує підйоми і спуски дороги і адаптує рух автомобіля відповідним чином, а також має інтегроване програмне забезпечення для перемикання передач.

За словами представників компанії, нові рішення допоможуть скоротити витрати пального при магістральних перевезеннях на величину до 7% (в порівнянні з двигуном D13 Euro 6 версії D) без шкоди для ходових якостей вантажного автомобіля – передає SpecMachinery.com.ua.

На додачу до цього Volvo FH оснащений функцією I-Cruise з I-Roll, що дозволяє регулювати швидкість для зниження витрати палива, насосом рульового управління з гідропідсилювачем і регульованим робочим об'ємом, оновленою системою I-See, оновленою I-Shift з оптимізованим програмним забезпеченням для експлуатації на далекі відстані та ін.

Для проведення порівняльних випробувань новий тягач Volvo FH з I-Save надали компанії «Транс-Логістик».

Про досягнуті результати обіцяють повідомити перед Новим роком.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: