Субота, 02 листопада 2019 19:19

Volvo включила медстраховку водія у вартість автомобіля

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, шведський виробник випустив спеціальну серію своїх основних моделей, яка включає медстраховку.

Шведський виробник Volvo Trucks випустив на ринок спецсерію своїх основних моделей вантажних автомобілів, в вартість контрактів за якими включена також безкоштовна медстраховка для водіїв.

Як випливає з офіційного повідомлення компанії, при випуску спеціально розроблених версій Volvo FH, Volvo FM, Volvo FMX та Volvo FH16 акцент був зроблений на безпеку і найвищий комфорт для водіїв.

Так, зокрема, в пакет спецпропозиції Unlimited Edition входить безкоштовна медична страховка Volvo для одного водія. Сервіс спрямований на те, щоб забезпечити транспортній компанії швидкий доступ її співробітників до якісного медичного обслуговування і знизити час їх відсутності через хворобу. На свій розсуд клієнтська компанія може додатково розширити цю опцію і на інших своїх співробітників.

Також виготовлена в рамках спецпропозиції Unlimited Edition техніка включає в себе такі опції, як система динамічного рульового управління Volvo Dynamic Steering (покликана звести до мінімуму ризик ДТП), біксенонові фари (збільшують інтенсивність світла на 20% і мають більш тривалий термін служби, ніж звичайні галогенні лампи), особливе забарвлення низки зовнішніх деталей автомобіля і оновлений дизайн фірмового логотипу. Для тягачів Volvo FH передбачене встановлення ексклюзивних хромованих деталей на кабіні – таких, наприклад, як хромовані дверні ручки.

Всередині кабін вантажівок нової спецсерії встановлені водійські сидіння поліпшеної комфортності та з підвищеним терміном служби, з функцією автоматичного регулювання по висоті в залежності від ваги водія. Причому у моделей Volvo FH і Volvo FH16 в версії Unlimited Edition комплектація включає чорні шкіряні сидіння з металевим маркуванням, а також оббиті шкірою кермо і дверні панелі.

Для забезпечення максимально безпечного робочого місця для водія передбачені подушки безпеки і ремені безпеки, виконані в червоному кольорі (колір покликаний підкреслити важливість використання ременя безпеки для водія).

Нова пропозиція стосується поки лише шведського ринку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: