Вівторок, 08 жовтня 2019 10:50

IVECO отримала нову нагороду за виробництво

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, за результатами незалежної перевірки, завод з виробництва комерційних автомобілів IVECO у Сеті Лагоас, Бразилія, отримав срібний статус в програмі World Class Manufacturing (WCM).

Завод Sete Lagoas був відкритий в 1997 році у бразильському штаті Мінас-Жерайс, і сьогодні виробляє моделі вантажних фургонів Daily, Tector, Hi-Road і Hi-Way для IVECO, а також шасі для автобусів і Daily Minibus для марки IVECO BUS – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Завод містить також сучасний науково-дослідний центр, який бренд відкрив за межами Європи вперше.

Займаючи близько 2,3 мільйона квадратних метрів, в промисловому комплексі працюють близько 1500 чоловік; а випробувальний центр з повною структурою для тестування всього спектру комерційних і оборонних транспортних засобів – перший в своєму класі, побудований в Південній Америці.

World Class Manufacturing (WCM) - один з найвищих світових стандартів оцінки комплексного управління заводами і процесами. Ця система заснована на оцінці виробничих процесів на предмет нульових дефектів, нульового травматизму, нульових аварій і нульових відходів. У WCM формується загальний бал для кожного заводу, який є основою для трьох рівнів досягнення: Bronze (Бронза), Silver (Срібло) і найвищий рівень Gold (Золото).

Нагадаємо, як SpecMachinery.com.ua, вже розповідав, у квітні завод IVECO у Вальядоліді, Іспанія, отримав статус Gold в програмі World Class Manufacturing, ставши другим заводом IVECO, який отримав таку нагороду.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: