П'ятниця, 13 вересня 2019 10:45

В Україну прийшов новий бренд італійських кранів-маніпуляторів

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, на український ринок виходить новий бренд кранів-маніпуляторів з Італії – Сomet.

Як розповіли SpecMachinery.com.ua представники офіціального дилера в нашій країні: «Саме італійці в даний час є «законодавцями моди» в виготовленні крано-маніпуляторних установок, пропонуючи справжній достаток місцевих заводів-виготовлювачів, широко відомих за межами країни походження».

«Поява лінійки КМУ Сomet в Україні - справжня сенсація 2019 року, оскільки крани-маніпулятори Сomet родом з Італії, а, як відомо, саме Італії ми повинні бути вдячні за чудову європейську якість і справжній професіоналізм у виготовленні кранової спецтехніки» - коментує український дилер.

Нагадаємо, італійська корпорація Comet (CO.ME.T. Officine) була заснована в 1960 році і стала першою компанією, що представила в Європі концепцію автогідропідйомників, яка дозволяла операторам безпечно і комфортно працювати на великій висоті.

За всі ці роки CO.ME.T. накопичив у своєму портфоліо багато патентів, останнім з яких є інноваційна система NO-DRIP з надлишковим тиском.

Починаючи з 2019 року, Завод спецтехніки Техкомплект пропонує ще один вид продукції від TM COMET - крани маніпулятори з установкою на сумісні вантажні шасі, бортові автомобілі, самоскиди, зерновози, сміттєвози, трактори.

Спецтехніка доступна для замовлення в Україні, починаючи з осені 2019 року.

Асортимент техніки в Україні – тут.

Медиа




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: