Неділя, 28 липня 2019 13:00

Samsung допоможе Volvo зі створенням електричних вантажівок

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, шведський виробник використовуватиме технологію акумуляторів Samsung SDI для збірки своїх електричних машин.

Volvo Group вирішила прискорити темпи розвитку технологій для впровадження в комерційне використання електричних вантажівок і уклала партнерство з Samsung SDI. Компанії займуться спільною розробкою акумуляторних блоків для комерційного транспорту Volvo. Передбачається, що шведський виробник буде використовувати технологію акумуляторів Samsung SDI для збірки своїх електричних машин. У Volvo Group підкреслюють, що завдяки цій співпраці сподіваються значно посилити електромобільність машин і задовольнити зростаючий інтерес до вантажних автомобілів без викидів і шуму.

«Завдяки електричним машинам зростаючі потреби в транспортуванні будуть виконуватися чистіше і тихіше, що відкриває нові можливості для наших клієнтів і суспільства в цілому. Альянс з Samsung SDI – це важливий крок на шляху до створення найбільш надійнішої в світі транспортної системи», – зазначив Мартін Лундстедт (Martin Lundstedt), президент і генеральний директор Volvo Group.

«Samsung SDI має честь вступити в стратегічний альянс з Volvo Group. Ми переконані, що цей альянс забезпечить чудові результати в галузі енергетики, безпеки і стабільності для комерційних транспортних засобів і не тільки. Ми впевнені, що цей альянс забезпечить лідерство на ринку двох компаній в довгостроковій перспективі», – прокоментував Янг-Хюн Джун (Young-Hyun Jun), генеральний директор Samsung SDI.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: