Понеділок, 17 червня 2019 10:11

Електровантажівки DAF стали переможцями Green Truck

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, почесної відзнаки Green Truck Logistics Solution 2019 удостоївся сідельний тягач з електроприводом DAF CF Electric.

На даний момент дві повністю електричних вантажівки DAF, що належать фірмі Rhenus, беруть участь в масштабних експлуатаційних випробуваннях вантажних автомобілів в країнах Європи.

DAF CF Electric – це тягач з електричною трансмісією з колісною формулою 4×2, призначений для експлуатації з повною дозволеною масою до 37 т в містах, де нормою є одно- або двовісні напівпричепи.

Автомобіль побудований на базі моделі DAF CF і оснащений повністю електричним приводом за технологією VDL E-Power. В основі інноваційної силової передачі лежить електродвигун потужністю 210 кВт, що живиться від комплекту літій-іонних акумуляторних батарей віддачею 170 кВт/г. Запас ходу CF Electric становить до 100 км (в залежності від маси вантажу, що перевозиться).

Даний тягач є оптимальним транспортним засобом для перевезення об’ємних вантажів без викиду шкідливих речовин в межах міста. Швидка підзарядка акумуляторних батарей займає 30 хвилин, а зарядка до повного рівня – всього 1,5 години.

При виборі кандидатів на вручення премії велике значення приділялося розгляду підтверджених розрахунків. Згідно з результатами таких розрахунків, використання вантажних автомобілів DAF CF Electric дозволяє знизити викиди вуглекислого газу не менше ніж на 38% при використанні будь-якої електроенергії: отриманої з екологічно чистих або невідновлюваних джерел.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: