Вівторок, 07 травня 2019 18:11

Volkswagen представить Crafter для поліції

Volkswagen розробив нову спецмодель Police Support Unit (PSU) на базі фургона Crafter. Автомобіль створений спеціально для служби в поліції.

Підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles представив свій новий проект, в основу якого ліг фургон Volkswagen Crafter – перадає SpecMachinery.com.ua.

Як пише джерело, машина отримала вітрове скло з матеріалу Kasiglas, яке, за заявою виробника, неможливо розбити. Це дозволило відмовитися від металевої захисту, що поліпшило оглядовість і знизило масу машини.

Нове скло встановлено і з боків автомобіля, в салоні передбачені місця для 7 поліцейських, кріплення для спеціального обладнання, а також камера для затриманих правопорушників.

В якості основи для поліцейського спецавтомобіля був узятий 5-тонний Volkswagen Crafter з довгою колісною базою і 180-сильним 2-літровим дизельним двигуном. Всі роботи з переоснащення були виконані компанією Coleman Milne Specialist Vehicles у Вігані.

Новий Volkswagen Crafter PSU буде представлений на шоу в Бірмінгемі в якості одного з експонатів фірмового стенду Volkswagen Commercial Vehicles.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: