Вівторок, 07 травня 2019 12:06

Великий український агрохолдинг отримав партію автомобілів Renault

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, великий український агрохолдинг поповнив свій автопарк партією автомобілів Renault.

Як повідомили в прес-службі компанії АІС, агрохолдингу ІМК знадобились пасажирські та вантажні авто малого класу. І агрохолдинг зупинив свій вибір на марці Renault. Тож до замовника відправились п’ять пасажирських автомобілів Renault Trafic та три вантажних фургона Renault Master – повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Пасажирські Renault Trafic здатні перевозити до дев’яти пасажирів та мають 3400 л об’єму модульного багажного відділення. По всьому салону розташовано 14 відсіків для зберігання особистих речей пасажирів. Завдяки цьому автомобіль можна підлаштувати під будь-які потреби користувачів.

Renault Trafic обладнаний економічним дизельним двигуном об’ємом 1,6 літра, що витрачає лише 6,6 л пального на 100 км шляху.

Автомобіль має низку новітніх систем безпеки, зокрема, ABS+EBV, систему курсової стійкості ESP, систему допомоги під час руху на підйом HAC, подушки безпеки, денні ходові вогні та адаптований до поганих доріг.

Renault Master мають комплектацію L1H1 та обладнані дизельним двигуном об’ємом 2,3 л. Машини обладнані допоміжними системами безпеки ABS+ ASR, ESP, HAC, TSA (допомога у разі пробуксовки причепа), Extended Grip (система покращеного зчеплення з дорожнім покриттям).

Нагадаємо, ІМК входить до 10 найбільших агрохолдингів України. Спеціалізується на вирощуванні зернових, олійних культур та виробництві молока.

Угоду профінансовано за рахунок кредитної лінії від Креди-Агріколь банку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: