Понеділок, 06 травня 2019 13:10

IVECO і Carrier запропонували 100% «газове рішення»

Цієї весни, на виставці SITL Porte de Versailles, компаніями IVECO і Carrier Transicold, було представлено повністю «газове» рішення: працююча на газу холодильна установка, встановлена ​​на газову ж вантажівку IVECO Stralis NP.

Перші спільні розробки в галузі альтернативної енергетики з використанням CNG, компанії Carrier Transicold і IVECO представили восени минулого року на виставці комерційних автомобілів IAA 2018 - передає SpecMachinery.com.ua.

Розроблена для використання з важкими вантажівками холодильна установка Supra CNG, використовує те ж паливо, яке використовує і двигун вантажівки.

За рахунок 100% газового рішення IVECO і Carrier Transicold, вдалося знизити викиди твердих частинок до 95% для двигуна Supra CNG і до 99% для двигуна вантажівки Stralis NP.

Викиди NOx у Supra CNG скоротилися до 70% і до 32% для шасі Stralis NP. Так само, викиди CO2 у Supra CNG знизилися до 20% і до 95% для двигуна вантажівки Stralis NP.

До всього цього можна відзначити, що Supra CNG має можливість використання біогазу з органічних відходів, що в подальшому ще більше знижує викиди CO2.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: