П'ятниця, 05 квітня 2019 16:00

Iveco оновив модель Daily

Компанія IVECO представила рестайлінгову версію популярного вена Daily. Оновлення покликане вивести модель на новий рівень, який би дозволив їй більш повно відповідати все зростаючим запитам клієнтів.

Новий Daily відповідає стандарту викидів Euro 6d-Temp, що недавно вступив в силу. При цьому відповідність новим вимогами, як заявляють в Iveco, не відбилося на тягових можливостях автомобіля – передає SpecMachinery.com.ua.

Машина насичена передовими системами допомоги водієві і розширеними функціями безпеки, серед яких - вдосконалена система екстреного гальмування і система City Brake PRO (до 5 км/год в міському трафіку), що запобігає зіткненню на швидкостях нижче 50 км/год і пом'якшує удар на більш високих швидкостях.

Вони автономно виявляють можливість зіткнення з транспортом, що йде попереду і превентивно починають гальмувати, якщо водій не втручається в процес управління.

Новий Daily також використовує технологію Queue Assist. За рахунок неї автомобіль здатний слідувати за транспортом в щільному потоці, який їде попереду, автоматично або знижуючи швидкість аж до повної зупинки, або продовжуючи рух.

В комплекті й такі системи як адаптивний круїз-контроль, ProActive Lane Keeping Assist, Crosswind Assist, електричне гальмо, LED-фари або Hill Descent Control та ін.

У гамі двигунів для нового Daily - 2,3-літровий мотор F1A, доступний тепер у версіях потужністю від 116 до 156 к. с., а також 3,0-літровий агрегат F1C, що розвиває від 160 до 210 сил; останній має модифікацію, що працює на стиснутому природному газі. На всі 2,3-літрові версії штатно встановлюється система Start & Stop.

Нова електронно контрольована турбіна із змінною геометрією, як заявляє виробник, не тільки більш чуйна в перехідних режимах, але і більш ефективна.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: