Субота, 20 квітня 2019 18:42

На базі Mercedes-Benz Arocs побудували платформу з каркас-тентом

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua,, в Україні реалізовано ще один проект з виробництва кузовного обладнання. На цей раз бортова платформа з каркас-тентом створена на базі Mercedes-Benz Arocs.

Проект був виконаний для української компанії, що спеціалізується на продажу автомобілів, для передачі кінцевого покупця. Габаритні розміри шасі Mercedes-Benz Arocs 1833 дозволили встановити борт-тент з розмірами 7200х2500х2400 мм - розповіли SpecMachinery.com.ua в прес-службі розробника - вітчизняної компанії Polycar.

Платформа виконана з холоднокатаних гнутих профілів, кріплення до рами здійснюється за допомогою кронштейнів. Висота бортів становить 400 мм, матеріал - алюмінієві профілі, а для зручності використання бічні борти розбиті на три рівні частини. Передня стінка обшита бакелітовій фанерою, на бічних виконана обрешітка дошками для захисту від механічних пошкоджень при навантаженні перевезенні вантажів.

Бічні і верхня частини тенту виконані із зсувним механізмом, каркас складається з профільних труб, оброблених грунтом глибокого проникнення.

Замовнику було запропоновано на вибір кілька варіантів виконання статевого покриття, представники компанії зупинилися на варіанті виконання з металевих рифлених листів.

Машина отримала також пластикові підкрилки, маркерні вогні, бічні захисні пристрої, додаткову стійку на платформі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: