П'ятниця, 25 жовтня 2024 12:06

В Україні виготовили цікавий паливозаправник на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на заводі «Техкомплект» виготовлено новий автопаливозаправник 4 м3 на шасі IVECO Daily з подовженою базою.

Автопаливозаправники 4 м3 на базі IVECO Daily 70C16 - одна з найбільш затребуваних моделей фірмових автопаливозаправників, які виготовляються заводом «Техкомплект» для дорожньобудівельних та сільськогосподарських компаній.

Однак, до недавнього часу, такі автопаливозаправники збиралися на базі вантажного шасі IVECO Daily 70C16 з колісною базою 3750 мм і мали автоцистерну традиційної конструкції - із вбудованим модулем видачі та обліку палива, який розташовано окремо, збоку (праворуч або ліворуч) та знизу цистерни.

Цього разу, для крупного агропідприємства з Хмельниччини використали як базове вантажне шасі IVECO Daily 70C16 з більшою колісною базою 4350 мм. Відповідно, для цього автопаливозаправника виготовили автоцистерну, яка має вузол мірної видачі в передній частині ємності, зроблений як одне ціле з нею.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, саме такі конструкції притаманні для встановлення на вантажні шасі з подовженою колісною базою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: