Понеділок, 14 жовтня 2024 10:08

Рятувальники Полтавщини отримали від Данії три автопідйомники

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до Полтави прибули три сучасні автопідйомники з Данії, здатні працювати на висоті до 45 метрів.

Гуманітарну допомогу рятувальники отримали у рамках міжнародної співпраці. Спецітехніка допоможе надзвичайникам гасити пожежі та проводити різні аварійно-рятувальні роботи на висоті до 45 метрів.

Як зазначив Начальник ГУ ДСНС України в Полтавській області Андрій Хижняк, завдяки отриманій техніці надзвичайники зможуть рятувати громадян з верхніх поверхів та ліквідовувати пожежі у будинках підвищеної поверховості.

«Наразі в області 39 таких будівель, вони розташовані у Полтаві, Кременчуці та Горішніх Плавнях. Наявність даної спецтехніки в підрозділах дає більш ширші можливості ефективніше виконувати завдання з ліквідації надзвичайних подій та ситуацій», – наголосив він.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, він додав, що незабаром автодрабини будуть розподілені між підрозділами області, де їх робота буде максимально ефективною, «але у разі необхідності спеціальна техніка також може бути залучена для допомоги у будь-який населений пункт Полтавщини».




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: