Четвер, 05 вересня 2024 09:53

112 бригада ТрО отримала мобільну автомайстерню

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 112 окрема бригада Сил ТрО ЗСУ отримала від благодійників автомобільну ремонтну майстерню LOCKER на базі пікапа.

Її передав благодійний фонд «ТВІЙ КРОК» та 1-й Сектор Сил оборони Києва. У пресслужбі військової частини повідомили, що це вже третя така автомайстерня, яку вони отримали.

Військові зазначили, що це універсальна мобільна майстерня, яка дозволяє оперативно відновлювати і ремонтувати техніку в польових умовах та в зоні бойових дій.

«Саме такі майстерні дозволяють підрозділам, які знаходяться на фронті, економити час та отримувати додаткову мобільність у вирішенні логістичних питань, пов’язаних з ремонтом техніки, що грає надзвичайно важливу роль», – розповіли у 112 бригаді ТрО.

Ці автомайстерні на базі пікапа, завдяки ініціативі розробників, нещодавно були офіційно допущені до експлуатації у Силах оборони, що дає можливість офіційно їх купувати, ставити на облік у військових частинах та вчасно обслуговувати.

«Перелік ремонтного обладнання та інструментів є настільки широким, що дозволяє здійснювати ремонт, як вітчизняної, так і іноземної техніки, включаючи легку броньовану», – наголосили у бригаді тероборони.

Командир бригади полковник Владислав Косенко розповів, що на даному етапі в батальйонах військової частини, які ведуть бойові дії на лінії фронту вже працюють два такі автомобільні ремонтні майстерні.

За його словами, вони вже показують надзвичайно високу ефективність і допомагають швидко обслуговувати та ремонтувати наявну в підрозділах автомобільну техніку.

«А швидкість в фронтових умовах часто допомагає не лише зберегти техніку, а й життя та здоров’я особового складу», – наголосив полковник Косенко.

Командир бригади висловив подяку благодійникам та волонтерам за передану ремонтну майстерню.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, створенням мобільних майстерень для військових під назвою LOCKER, займається благодійний фонд «ТВІЙ КРОК». Вони призначені для технічного обслуговування та ремонту автомобільної техніки різних зразків.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: