Субота, 31 серпня 2024 12:16

Ford презентував оновлений кемпер Nugget

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Ford розширив лінійку популярного кемпера Transit Custom Nugget, розробленого разом із компанією Westfalia.

Тепер вона включає версію з подовженою колісною базою, повнопривідний варіант, а також «гібрид», що підключається.

Зазначається, що найцікавішою у лінійці для мандрівників є подовжена версія, оскільки завдяки розширенню простору виробнику вдалося інтегрувати в автомобіль санвузол та більш містку кухню.

З комфортом у ньому можуть розміститися до чотирьох осіб, оскільки організовано два спальних місця – одне у салоні, а друге на висувному даху.

Подовжена версія доступна у двох комплектаціях: Titanium та Active. Серед відмінностей посилені бампери, захисні накладки на кузов, темні акценти в обробці, задні ліхтарі з особливою графікою та 17-дюймові легкосплавні диски оригінального дизайну.

У салоні Transit Custom Nugget Active встановлений 2-зонний автоматичний клімат-контроль, а обробка виконана з водонепроникної тканини.

Кемпер у стандартному варіанті запропонують із дизельним двигуном EcoBlue потужністю 170 к.с. Привід – повний. Він здатний буксирувати у себе причепи масою до 2,3 тонни.

Також запропоновано гібридну версію моделі на основі 2,5-літрового бензинового чотирициліндрового двигуна, який доповнений електромотором та батареєю на 11,8 кВтг. Ця установка видає 230 к.с. потужності.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новинку представлять на виставці Caravan Salon у Дюссельдорфі (Німеччина).




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: