Вівторок, 27 серпня 2024 12:11

На ринку України невдовзі з’явиться надпотужний автогідропідіймач з Південної Кореї

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це автогідропідіймачі Hansin з Південної Кореї, які мають телескопічні стріли з робочою висотою від 35 до 65 м.

Такі автовишки затребувані там, де великі значення робочої висоти та максимального горизонтального вильоту відіграють вирішальну роль. В Україні корейські автовишки від Hansin вже працюють на Рівненщині, успішно обслуговуючи об`єкти «Рівнеобленерго».

Виробництво таких автогідропідіймачів - довготривалий та високотехнологічний процес, який впливає, як і відстань Кореї від України, на терміни доставки АГП в Україну.

Терміни поставки автовишок з великою висотністю можуть займати від 6 до 12 місяців, і такі тривалі терміни часто ставлять потенційних покупців перед непростим завданням довгого очікування необхідної їм вишки з великою робочою висотою.

Наразі Завод спецтехніки «Техкомплект» має можливість запропонувати українському покупцю потужну модель з робочою висотою 55 м, максимальним вильотом 25-30 м і навантаженням на робочий кошик від 500 до 100 кг.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ця вишка має прибути з Кореї в Україну вже восени 2024 року, а також вона приїде повністю в зборі, на 3-вісному вантажному шасі DAEWOO CL7CL, отже її майбутньому власнику не треба буде чекати, поки установку зберуть та змонтують на шасі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: