П'ятниця, 23 серпня 2024 09:46

Volvo отримала замовлення на 800 вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, логістична компанія DSV замовила у Volvo 300 електровантажівок і 500 вантажівок з ДВЗ.

Volvo Trucks та логістична компанія DSV уклали угоду про співпрацю, яка передбачає поставку 300 електричних вантажівок. Угода є одним із найбільших комерційних замовлень на електричні вантажівки Volvo на сьогоднішній день.

Компанія DSV, що позиціонує себе як світового лідера в галузі транспорту та логістики, швидко рухається до більш стійкого майбутнього на дорогах та автошляхах.

Щодня понад 20 тис. вантажівок перевозять товари для клієнтів компанії по всьому світу, і все більше з них у найближчі роки перейдуть на електричний привід або будуть працювати на відновлюваному паливі.

У зв'язку з цим DSV та її підрядники разом з Volvo Trucks домовилися про план розгортання 300 електровантажівок з нульовим рівнем викидів вихлопних газів на всіх підприємствах DSV в Європі в межах плану компанії щодо розгортання 2 тис. електровантажівок у своєму автопарку до 2030 року.

Завдяки цьому замовленню DSV матиме один із найбільших автопарків важких електровантажівок в Європі.

Угода також включає 500 вантажівок Volvo з високоефективними дизельними та газовими двигунами. Всі вантажівки планується поставити в період з 2024 по 2026 рік.

До нових вантажівок, які отримає DSV, увійде новий Volvo FH Aero Electric, котрий має покращену аеродинаміку, що робить його ще більш енергоефективним.

DSV є найбільшим перевізником вантажів для Volvo Group, і у її автопарку вже є електричні вантажівки Volvo.

Ці машини використовуються в Швеції та Данії, а DSV створила зарядну інфраструктуру, яка використовує електрику від сонячних панелей, у своїх дистрибуційних центрах в обох країнах.

Шведський виробник автомобілів нагадав, що з 2019 року поставив понад 3,8 тис. електровантажівок клієнтам у 46 країнах по всьому світу.

В даний час Volvo пропонує найширший в галузі лінійку продукції з восьми повністю електричними моделями, задовольняючи потреби в широкому спектрі застосувань - від міських перевезень та утилізації відходів до регіональних перевезень та будівництва.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, до цього часу електровантажівки Volvo загалом проїхали понад 90 млн кілометрів.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: