Вівторок, 30 липня 2024 16:59

На автозаводі IVECO випущено 1,8-мільйонний Daily

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, днями на підприємстві IVECO у місті Сузара (Мантуя, Італія) урочисто відзначили сходження з конвеєра ювілейного автомобіля з порядковим номером 1 800 000.

Ним став електричний фургон eDaily. Цей завод вже понад 45 років спеціалізується на випуску легких розвізних автомобілів IVECO Daily. Вони лідирують у сегменті машин підвищеної вантажопідйомності завдяки моделі, розрахованій на повну масу до 7,2 т.

Крім того, вони стали законодавцями жанру розвізних авто на природному газі. А сьогодні Daily випускається ще й в суто електричному виконанні – з нульовими шкідливими викидами.

Модель IVECO eDaily відрізняється унікальним, модульним розташуванням акумуляторних батарей. Вони живлять електромотор потужністю 140 кВт і максимальним крутним моментом 400 Нм.

Можливе швидке заряджання постійним струмом 80 кВт, яке дозволяє забезпечити запас ходу в 100 км всього за 30 хвилин. Крім того, машина укомплектована бортовою зарядкою на 22 кВт для змінного струму.

Ювілейний екземпляр IVECO eDaily був переданий компанії Tesco – найбільшій мережі супермаркетів у Великій Британії.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина поповнить корпоративний автопарк, який сьогодні налічує 571 машину – виключно на електротязі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: