Середа, 24 липня 2024 11:07

В Україні виготовили партію цікавих вахтових автомобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка працює під брендом Polycar нещодавно завершила роботу над новим замовленням.

Вітчизняний оператор газотранспортної системи отримав транспорт для доставки бригад, у складі якої може бути до 22 осіб, до місця роботи і несення вахти, так звані «вахтовки».

Коли мова заходить про сфери діяльності, пов’язані з експлуатацією різноманітних систем, які відповідають за дистрибуцію того чи іншого ресурсу, серед першочергових завдань значаться регламентне обслуговування та поточний ремонт.

Зрозуміло, що в тих умовах, у яких живе Україна останні три роки, до обслуговування та підтримання в належному стані систем, особливо таких важливих, як газотранспортна, додаються ризики аварійних ситуацій, спровокованих війною та руйнуваннями.

При цьому, ремонтні роботи та процедури, що стосуються технічного обслуговування таких складних систем, як газотранспортна, неможливо виконувати силами пари кваліфікованих фахівців. Більше того, сама інфраструктура, як правило, розміщена не в найлегшедоступніших місцях, і ключовим елементом стає надійна техніка, а саме транспорт.

Спеціальні автомобілі, які не тільки можуть узяти на борт і з комфортом доставити понад два десятки людей до місця виконання робіт, а й не особливо потребують доріг із твердим покриттям.

Саме такі автомобілі, які поєднують в собі всі необхідні для таких складних завдань, характеристики, були зроблені в строк і передані клієнту. Що ж стосується технічних характеристик і особливостей проєкту, то в якості бази клієнту було запропоновано вантажне шасі IVECO EUROCARGO ML110.

Потужний дизельний двигун екологічного стандарту Євро-5 і повний привід з можливістю блокування диференціалів переднього і заднього мостів дають змогу дістатися туди, куди звичайний автомобіль не добереться в принципі.

Сам же фургон виконаний з суцільних сендвіч-панелей, Зовнішнє і внутрішнє облицювання панелей виконані з алюмокомпозитного зносостійкого матеріалу, а за збереження температурного режиму відповідає утеплювач товщиною до 40 мм.

Підлога виконана за принципом монолітної, багатошарової самонесучої конструкції. У фургоні передбачені місця для розміщення 22 осіб, із сертифікованими сидіннями і триточковими ременями безпеки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для підтримки комфортного температурного режиму фургон оснащений системами опалення та кондиціонування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: