Середа, 17 липня 2024 12:18

У Кременчуці побудували економічний автомобіль-термос

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» виготовив дуже актуальну за такої спекотної погоди машину – автоцистерну для перевезення питної води.

Вона була поставлена ​​днями замовнику до Донецької області за сприяння Посольства Швейцарії в Україні.

Автомобіль побудований на шасі середньотоннажника Dayun CGC 1120. Тут встановлена ​​двосекційна цистерна місткістю 6 кубометрів. Корпус виготовлений із нержавіючої сталі: зсередини з харчової AISI 304, а зовні з технічної AISI 430.

Між двома шарами металу знаходиться теплоізоляційний матеріал. Все це дозволяє зберігати температуру води (з відхиленням не більше 2С) до 10 годин при різниці температури повітря та рідини 30С+/-2С.

Шасі Dayun CGC 1120 розраховане на повну масу 12 т і вантажопідйомність 8,1 т. На машині встановлений економічний 4,1-літровий турбодизель Weichai потужністю 150 к. с., що працює в парі з 6-ступеневою коробкою передач Fast Gear.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у стандартну комплектацію автомобіля входять кондиціонер, водійське крісло на пневмопідвісці, рульова коронка з регулюванням по висоті та куту нахилу, електросклопідйомники, центральний замок з дистанційним керуванням, «протитуманки», а також магнітола з MP3/USB.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: