П'ятниця, 24 травня 2024 11:57

Renault продемонструвала мобільний лікарський кабінет

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, він оснащений штучним інтелектом та системою захисту особистих даних пацієнтів.

Renault Group привезла на виставку стартапів VivaTech у Парижі електричний концепт U1st Vision (You First Vision). Він створений у рамках консорціуму Software Republique, до якого входять сім французьких компаній.

Фактично це багатофункціональна платформа, яка може використовуватися різними сервісами, наприклад, майстернею. Також він може бути розвізним фургоном або кіоском самообслуговування з продажу фастфуду.

На виставці в Парижі Renault показала версію Health pop-up — мобільний лікарський кабінет для надання допомоги хворим у важкодоступних місцях, так званих «медичних пустелях».

Він побудований на платформі FlexEVan та оснащений 21 системою збору та аналізу медичних даних. Також заявлено асистента зі штучним інтелектом. Особисті дані захищені вбудованими системами безпеки.

Медичний фургончик може використовуватися для профілактики, діагностики та моніторингу захворювань. Необхідні для цього дані про пацієнтів він може отримувати віддалено з пристроїв, що носяться, наприклад, зі смарт-годинника, в режимі 24/7.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зокрема, серед партнерів проєкту вказано французьку компанію-виробник споживчої електроніки Withings.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: