Субота, 18 травня 2024 09:52

ЗСУ використовують цікаві японські позашляховики

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у мережі з’явилися фотографії переданих Японією позашляховиків Mitsubishi Type 73(2) у складі Сил оборони.

Позашляховики були помічені на сході України у прифронтовому місті Донецької області, де використовуються українськими військовими для перевезення бійців, а також різного обладнання.

Нагадаємо, що передача цих автомобілів була оголошена японським урядом у травні 2023 року, загальною кількістю 100 одиниць.

Під час детального огляду позашляховика Type 73(2), який створений на базі цивільного Mitsubishi Pajero, журналісти Asia News змогли сфотографувати паспорт автомобіля.

З цієї інформації можна зрозуміти, що автомобіль був вироблений у листопаді 2007 року компанією Mitsubishi Motors. Оскільки серійний номер був схований, неможливо визначити, якої партії цей автомобіль та на якому заводі був вироблений.

Виробництво машини відбувається на двох заводах Mitsubishi Motors у префектурі Гіфу та Аїчі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також журналісти показали салон автомобіля та дверне кріплення для зброї, де японські військові встановлюють гвинтівки Type 89/20.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: