Понеділок, 06 травня 2024 19:19

Французи передали Україні 9 автомобілів швидкої допомоги

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, французька делегація доправила на Львівщину «швидкі» для потреб медиків та рятувальників.

У минулі вихідні на Львівщину прибув гуманітарний конвой у супроводі французької делегації.

Це - 9 автомобілів швидкої допомоги для потреб бригад екстреної медичної допомоги, військових медичних підрозділів та команд розмінування ДСНС Харківщини, Полтавщини та Дніпропетровщини.

Автомобілі в Україну передала Асоціація «Aide Medicale & Caritative France - Ukraine» - Mедичнa та благодійнa допомогa Франція-Україна» за сприяння ВГО «Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги» та ТОВ «САНАГРО Україна».

Одна карета швидкої допомоги вирушить на Харківщину до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, три машини - до військової частини для здійснення евакуації поранених зі зони бойових дій на сході України.

Ще три автівки передадуть аварійно-рятувальному загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області для супроводу робіт із розмінування територій та 2 машини підсилять евакуаційні спроможності підрозділів Полтавського військового шпиталю.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окрім надання гуманітарної допомоги, французька Асоціація сприяє розвитку навчальної медичної бази на Львівщині та обмінам між фахівцями 2-х країн.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: