П'ятниця, 26 квітня 2024 12:24

На Чернігівщині працюватиме нова аварійно-ремонтна майстерня вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, теплоенергетики Чернігівської області отримали нову аварійно-ремонтну майстерню на базі IVECO Daily 35С16.

Задля відновлення та обслуговування теплоенергетичних мереж на Чернігівщині Заводом «Техкомплект» виготовлено нову аварійно-ремонтну майстерню на IVECO Daily 35С16.

Аварійно ремонтна майстерня ТК-IV-АР на базі IVECO Daily є універсальним засобом усунення аварії.

При оснащенні додатковим спеціалізованим обладнанням, один такий автомобіль може виконувати операції, для яких раніше потрібно залучати 2-3 транспортні одиниці, наприклад: зварювання, різання, відкачування води та окропу, освітлення, електропостачання та інше допоміжне обладнання.

Подібна спецтехніка застосовується службами теплових та електромереж, водоканалу, зв'язку та газу для забезпечення ремонтно-відновлювальних та ін. технічних робіт, транспортування спецобладнання ремонтних бригад до місця проведення робіт.

Дані бригадні автомобілі на базі шасі IVECO Daily допомагають обслуговувати та ремонтувати ЛЕП, обслуговувати газо- та нафтомагістралі, а також інші види комунікацій у важкодоступних районах сільської, гірської та лісової місцевості.

Пасажирський відсік має 6 місць. Обшивка пасажирського відсіку виготовлена з 3-міліметрового алюмокомпозиту. Для обробки більшого затишку застосована обшивка з малюнком «під дерево».

Додатково 2 посадочні місця, крім водійського, знаходяться в кабіні базового автомобіля. Наявний переговорний пристрій із кабіною водія.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в машині встановлено автономний обігрівач Webasto та вентиляційний люк у стелі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: