П'ятниця, 19 квітня 2024 10:35

Миколаївщина отримала партію аварійно-ремонтних автомобілів на шасі ISUZU

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія «Спец-Ком-Сервіс» завершила проект із забезпечення комунальників Миколаївської області сучасними спецавтомобілями.

Днями клієнту, техніка якого працює у сфері обслуговування комунальних мереж, було передано велику партію аварійно-ремонтних автомобілів.

В рамках роботи над черговим замовленням клієнта у виробництво було розміщено замовлення на партію спеціальних автомобілів на базі шасі ISUZU моделі NPR75L-K, для яких було виготовлено та змонтовано фургони, розраховані на перевезення бригади ремонтників та обладнання.

Відповідно до вимог, що зараз висуваються до такої техніки, фургон розділений на два окремі відсіки: пасажирський та технологічний. Відсік, призначений для бригади, забезпечує належний рівень комфорту та безпеки для фахівців, які працюватимуть на об’єкті.

У відсіку передбачені пасажирські місця для сидіння, столик, рундуки для особистих речей, а також з метою виконання та дотримання норм перевезення пасажирів передбачені і сертифіковані ремені безпеки.

Крім найнеобхідніших опцій, відсік обладнаний автономним дизельним обігрівачем і шафою для одягу з опаленням для просушування.

Для транспортування та перевезення спеціалізованого обладнання та інвентарю у конструкції передбачено як технологічний відсік, так і ніші.

Сам відсік обшитий зсередини вологостійким алюмокомпозитним матеріалом, що виключає появу вогнищ корозії і підвищує довговічність кузова, підлога покрита зносостійким гумовим покриттям.

Технічний відсік також обладнаний автономним дизельним обігрівачем та стелажами для інструментів. Що стосується ніш, то їх у конструкції передбачено 5.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, дві симетрично розміщені в задній частині кузова бічні ніші для перевезення пропанового та двох кисневих балонів, ніші праворуч по ходу руху автомобіля – одна для перевезення бензинового генератора, інші дві ніші – для розміщення дрібного інструменту, витратних матеріалів, огорож та дорожніх знаків.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: