Вівторок, 26 березня 2024 10:01

IVECO eDaily отримав престижну відзнаку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, IVECO eDaily отримав нагороду «Прорив року в електричних фургонах».

IVECO eDaily поповнив свою зростаючу колекцію галузевих нагород, вигравши «Прорив року в електрофургонах» на щорічному конкурсі Fleet News Awards 2024, який відзначає найкращі корпоративні автомобілі у Великобританії, від менеджерів автопарків до постачальників і виробників.

Група галузевих експертів відзначила eDaily за його інновації в технології eLCV і орієнтацію на місію, що дозволяє операторам, які виконують навіть найскладніші місії, використовувати електрику без компромісів.

Журі відзначило, що «з технічного погляду IVECO дуже перспективний. З eDaily він використовує критично важливий підхід, який відображає роботу дизельного фургона, дозволяючи всім клієнтам розглядати EV незалежно від варіанту використання».

IVECO Daily — найміцніший серед легких комерційних автомобілів; eDaily має такі ж виняткові можливості - з нульовими викидами. Завдяки потужному шасі вантажівки повністю електричний IVECO eDaily забезпечує неперевершену буксирну здатність до 3,5 тонни та корисне навантаження до 4,6 тонни.

Інноваційна модульна установка батареї з однією, двома, трьома батареями (і тепер четверта батарея доступна на кабіні шасі 72C вагою 7,2 тонни та повною масою 5100 мм) дозволяє операторам ідеально збалансувати вимоги до корисного навантаження та запасу ходу.

Взаємозамінність батареї забезпечує максимальну гнучкість використання автопарку в разі зміни ролі автомобіля. eDaily дає змогу більшій кількості операторів розглянути можливість електрифікації, зберігаючи міцну ДНК IVECO Daily, додаючи дивовижну продуктивність електромобіля.

Ще одна відмінна риса eDaily — це неперевершена вбудована потужність ePTO до 50 кВт. Будучи єдиним електромоторним транспортним засобом, що наразі продається, який має ePTO потужністю 50 кВт, цей транспортний засіб має широкий діапазон енергетичних застосувань.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобіль здатний забезпечувати живлення будь-що, починаючи від виготовлених на замовлення кузовів і закінчуючи основним обладнанням.

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: