П'ятниця, 22 березня 2024 11:37

Ford представив плагін-гібридну версію свого популярного фургону

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Ford представив плагін-гібридний фургон Tourneo Connect Plug-In Hybrid у Європі.

Новинка, що надійде у серійний продаж до кінця року, оснащена гібридною силовою установкою, яка складається з 1,5-літрового двигуна EcoBoost, високовольтної батареї, електродвигуна та шестиступінчастої коробки передач з подвійним зчепленням.

Незважаючи на те, що Ford був скромним щодо деталей, компанія підтвердила, що новинка матиме загальну потужність силової установки у 148 к.с. і 350 Нм максимального крутного моменту.

Що ще важливіше, фургон має запас ходу лише на електриці на рівні 110 км. Однак процес заряджання батареї не буде швидким, оскільки модель підтримує лише швидкісну зарядку постійним струмом потужністю до 50 кВт.

Щоб оптимізувати використання батареї, фургон має чотири різні режими –EV Auto, EV Now, EV Later і EV Reserve. Перші три говорять самі за себе, а от режим EV Reserve  повинен зберегти визначений водієм рівень енергії акумулятора для використання пізніше.

Гібридна силова установка новинки від Ford буде доступна для п’ятимісних Tourneo Connect і семимісних Grand Tourneo Connect.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, моделі також будуть пропонуватися в комплектації Trend, Titanium і Active. Відомо, що Tourneo Connect Plug-In Hybrid надійдуть у продаж вже цього літа, а поставки перших екземплярів покупцям заплановані на четвертий квартал цього року.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: