Четвер, 07 березня 2024 11:22

ДСНС України отримало новенькі тягачі IVECO S-WAY

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, минулого тижня компанія АМАКО передала 5 нових сідлових тягачів IVECO S-WAY для потреб рятувальників України.

Ці транспортні засоби вже не вперше потрапляють до автопарку Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Тягачі оснащені двигунами IVECO Cursor 13, які відповідають екологічним нормам Євро 5. З потужністю 430 кінських сил та крутним моментом 2100 Нм, вони забезпечують високу продуктивність та ефективність роботи.

Німецька коробка перемикання передач ZF Traxon має 12 передач вперед та 2 передачі назад. Водії можуть вибирати передачі вручну та використовувати режим «розгойдування авто» для уникнення пробуксовування коліс.

Задня вісь з прямою редукцією передає увесь крутний момент на колеса, а підвіска з 4 пневматичними подушками забезпечує комфорт перевезення вантажів.

Кабіна тягачів IVECO S-WAY має високий дах та зручне спальне ліжко. Вона обладнана автономним опалювачем Webasto, кондиціонером та круїз-контролем.

У кабіні є холодильник, сидіння водія на пневматичній підвісці з підігрівом та надуванням подушок в поперековій зоні спини водія, центральний замок. Кермова система має гідравлічний підсилювач та регулювання кермової колонки.

Електронна гальмівна система (EBS) включає системи ABS, ASR, DBI та BAS. Гальмівні механізми з вентильованими дисковими гальмами на обох осях забезпечують ефективність гальмування.

На вимогу служб ДСНС тягачі обладнані особливими сигнально-гучномовними пристроями із LED сигналами синього кольору. На передній решітці змонтовано по 4 стробоскопи, щоб авто було гарно видно в дзеркала заднього огляду низьких легкових авто, що рухаються попереду.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, візуальне оформлення тягачів теж відповідає стандартам служб ДСНС.

 

 

 

 

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: