Вівторок, 27 лютого 2024 12:35

Поліція Одещини отримала новий евакуатор вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спеціалізований евакуатор ТК-TGL-EVA на базі MAN TGL 12.190 - новий виріб Заводу «Техкомплект», який буде використовуватися поліцейськими Одещини.

На виробництві «Техкомплект» на Полтавщині виготовлено нову евакуаторну платформу 5000 х 2300 мм для перевезення транспортних засобів, які мають вагу до 5,5 т.

Досвід виготовлення саме таких евакуаторів на базі MAN для підприємства не новий. Але в цій моделі є два способи для затягування техніки, яку потрібно евакуювувати:

Як і раніше, було застосовано в попередній аналогічній моделі - за допомогою вантажної електролебідки та висувних апарелей (траверсів). Тут встановлено 6-тонну лебідку Dragon Winch DWT 14000 HD і для заїзду техніки є траверси, що складаються.

Також в цьому евакуаторі встановлено за кабіною базової вантажівки італійський гідравлічний кран-маніпулятор спеціального призначення - так звана евакуаторна серія «T».

Крано-маніпуляторна установка є шарнірно-зчленованою і має у складеному стані стрілу Z-подібної форми.

Гідравлічний маніпулятор з керуванням з землі з двох сторін підіймає до 5,4 т на мінімальному вильоті 3-секційної стріли, а на мінімальному - до 1,5 т.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, максимальний виліт стріли становить 10 м, а максимальна висота підйому - 11 м.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: