Понеділок, 26 лютого 2024 12:45

Ford Super Duty перетворили на броньованого «монстра»

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в США компанія Goat Tactical представила унікальний броньований автомобіль Atlas Armored Personnel Carrier, побудований на базі Ford F550.

Цей «монстр» натхненний знаменитим військовим автомобілем Oshkosh Defense JLTV, але, на відміну від нього, Atlas доступний для використання на звичайних дорогах.

Попри свою видатну зовнішність, ця вантажівка стандартно оснащується бронею B6 з балістичної сталі, бойовими замками, 3-дюймовим балістичним склом для вікон, дев'ятьма броньованими портами для стрільби та люком на даху.

За бажанням, люк може бути замінений на турель.

Створений в Бойсі, штат Айдахо, Atlas APC оснащений 6,7-літровим турбодизельним двигуном Ford, що розвиває 330 кінських сил і 1017 Нм крутного моменту, здатний розганятися до максимальної швидкості в 145 км/год.

Завдяки 148-літровому паливному баку його запас ходу становить близько 644 км.

Стандартна конфігурація салону включає три крісла спереду і дві лавки ззаду, але є безліч варіантів кастомізації за бажанням клієнта.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стартова ціна складає 395 000 доларів, а до списку опцій входять шкіряне оздоблення, індивідуальне фарбування, світлодіодне освітлення на 360 градусів, спеціальна підвіска та багато іншого. Також доступна версія у вигляді пікапа.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: