Четвер, 15 лютого 2024 12:35

В Україні дебютували бурові крани із Південної Кореї

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод «Техкомплект» відтепер встановлює на різні шасі HKTC HLC-8026A Hyundai Everdigm - сучасні бурокранові машини з Південної Кореї.

Першу партію таких бурокранів вже встановлено на вантажні шасі IVECO Eurocargo ML180E25 і передано новим власникам.

Ця спецтехніка ефективно використовується для виготовлення ям під опори ЛЕП або для монтажу набивних паль. Як базові можна обирати будь-які вантажні шасі з GVW від 7000 кг та вище.

Бурильно-кранова машина (бурокранова установка, ямобур, бурокран, свайбур, кронобур) HKTC HLC-8026A Hyundai Everdigm  застосовується для буріння та встановлення ліній електропередач, а також у будівництві — для буріння набивних паль.

Тросова крано-маніпуляторна установка HKTC HLC-8026A Hyundai Everdigm з буровим обладнанням DIGGA PD10HF (Австралія) та 6-секційною стрілою. Крупновузлове складання, встановлення бурокрану HKTC HLC-8026A Hyundai Everdigm на вантажне шасі та продаж в Україні виконуються Заводом спецтехніки Техкомплект.

HANKOOK TOWER CRANE CO., LTD — дочірня структура провідного виробника бетононасосів EVERDIGM, що є підрозділом Hyundai Departament Store Group.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, продукція бренду виготовляється у Південній Kopeї, в асортименті представлені багатофункціональні тросові крани-маніпулятори з чудовими характеристиками.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: