Середа, 03 січня 2024 14:18

Renault Trucks розробить інноваційну електровантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Renault Trucks анонсувала на 2024 рік створення перспективної електровантажівки для магістральних перевезень.

Це буде своєрідна лабораторією на колесах, яка допоможе перевірити технологічні інновації за трьома напрямками.

Це оптимізація енерспоживання та захист навколишнього середовища. Увага акцентуватиметься як на дослідженні аеродинаміки всього автомобіля, так й на енергоефективності всього процесу його збирання.

Другий важливий напрямок роботи - безпека. Інтеграція спеціального обладнання допоможе покращити виявлення вразливих учасників руху (пішоходів та велосипедистів).

І третій важливий аспект - ергономіка та комфорт на борту. Електрична вантажівка отримала повністю перероблену панель приладів, що разом з новим оснащенням полегшить водієві процес керування великовантажним автопоїздом.

Роботи проходитимуть у рамках спільного проекту DOLPIN, до якого крім Renault Trucks входять також низка партнерів. Це відомий виробник напівпричепів-рефрижераторів Lamberet; Safety Tech - Gauzy, велика міжнародна компанія, яка спеціалізується на рішеннях щодо забезпечення комфорту та безпеки водіння на вантажівках та автобусах.

А також - Лабораторія механіки рідин та акустики, Лабораторія механіки контактів та структур, яку контролює Національний інститут прикладних наук (INSA). Серед партнерів також Лабораторія соціальної та когнітивної психології під керівництвом Університету Клермон-Овернь.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, складання перспективної електровантажівки Renault Trucks почнеться вже цієї весни.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: