Середа, 20 грудня 2023 12:54

У Києві працюватиме нова 18-метрова автовишка

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» відвантажив до Києва автовишку СTE B-LIFT 187 HY.

Конструкція встановлена на шасі IVECO Daily. Автогідропідйомник призначений для підйому робітників з інструментами й матеріалами на висоту до 18,0 метрів для виконання будівельних, монтажних, ремонтних та інших видів робіт.

Конструкція стріли автовишки CTE B-LIFT 187 HY – 3-х секційна телескопічна коробчатого профілю. Кут повороту стріли — 360 градусів.

Всі італійські автовишки СTE виготовляються з надміцної конструкційної європейської сталі STRENX, що дозволяє знизити загальну вагу обладнання для монтажу на маловантажні шасі, а також збільшити безпеку при роботі та загальний термін експлуатації.

Люлька має можливість повороту 60+60 град.  відносно своєї осі обертання, що забезпечує додатковий комфорт і зручність при роботі, та збільшує робочу зону обслуговування.

Максимальний горизонтальний виліт стріли — 9,0 м. Вантажопідйомність люльки — 250 кг.

Автовишка CTE B-LIFT 187 HY в стандартній комплектації обладнана люлькою з електроізоляцією, що дозволяє оператору проводити роботи на лініях електропередачі й зв’язку під напругою до 1000 В без відключення електроенергії.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, управління обладнанням здійснюється за допомогою декількох пультів: нижнім пультом управління на платформі автомобіля (керування з землі) і за допомогою пульта управління в люльці.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: