Понеділок, 18 грудня 2023 12:28

IVECO представила нове покоління Eurocargo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія IVECO виводить на ринок середньотоннажну вантажівку Eurocargo, яка отримала чимало новацій.

На машині встановили двигун Tector 7 CNG наступного покоління, який працює на стиснутому газі. Він пропонується на моделях повною масою 12–19 т і доступний у трьох варіантах потужності: 220, 250 та 280 к. с.

При використанні біометану кількість викидів СО2 скорочується на 95%, у порівнянні з дизельним мотором Tector 7. При цьому витрата палива знижена на 10%, що зробило машину найекономічнішою в класі.

Додатковий бак для стиснутого газу на 115 л дозволяє довести загальний запас «блакитного палива» на борту до 1100 л, що позитивно впливає на запас ходу.

З’явилася і нова 8-ступенева автоматична коробка передач ZF8-HP, яка дозволяє знизити витрату палива ще на 5%. Як опція доступна й автоматична КП Allison 3000.

В інтер’єрі також багато нового. Водій оцінить повністю цифровий щиток приладів з 10-дюймовим дисплеєм, а також нові органи управління на рульовій колонці.

Крім того, з’явився 7-дюймовий екран тачскрин інформаційної системи, з DAB радіо та перегляду зображення з камери заднього огляду.

IVECO Eurocargo надає нові можливості підключення. З Connectivity Box (стандартне оснащення) доступні різні цифрові сервіси, включаючи функцію моніторингу та діагностики бортових систем за допомогою IVECO ON Customer Portal.

З’явився новий сервіс IVECO Drivel Pal, який за допомогою голосових команд, розроблених на основі Amazon Web та Alexa, дає змогу планувати маршрут, що оптимізує час доставки.

З’явився і новий додаток Easy Cargo, який аналізує стиль водіння, дає команди з економії палива, а також підтримувати зв’язок із службами допомоги.

IVECO Eurocargo завдяки новій електронній архітектурі також відповідає Глобальним правилам безпеки (GSR). На машині встановлюються різні системи допомоги водієві (ADAS).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це підготовка до алкоголь-детектора, інтелектуальний помічник у разі перевищення швидкості, система сканування сліпих зон (Blind Spot Info) з визначенням уразливих учасників руху, система попередження про вихід зі смуги руху та ін.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: