Вівторок, 31 жовтня 2023 12:37

Ford Bronco замість коліс отримав гусеничні траки

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Ford Bronco Badlands отримав доопрацьовану позашляхову підвіску, кенгурятник і комплект гусениць.

Тюнери допрацювали позашляховик Ford Bronco. Автомобіль отримав безліч модифікацій, включно з поліпшеною підвіскою і комплектом гусениць.

Позашляховик отримав доопрацьовану підвіску зі збільшеним дорожнім просвітом. Також передбачені багажник на даху і додаткова світлотехніка. Спереду з'явився кенгурятник.

На автомобіль встановлено 17-дюймові колісні диски, які взуті в позашляхові шини Falken Wildpeak A/T. Якщо їх недостатньо, то в комплекті є гусениці, що дають змогу проїхати де завгодно.

В інтер'єрі встановлено передні сидіння з оздобленням зі шкіри Black Onyx, а також задній диван. У список оснащення входять адаптивний круїз-контроль, двозонний клімат-контроль, система камер з оглядом на 360 градусів і бездротовий зв'язок.

Ford Bronco Badlands оснащений 2,3-літровим турбованим двигуном потужністю 300 к.с. Він працює в парі зі 7-сутступінчастою механічною коробкою перемикання передач.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цей унікальний позашляховик був проданий на аукціоні за 67 000 доларів. Автомобіль має пробіг 2253 км.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: