П'ятниця, 20 жовтня 2023 14:43

Volvo представила унікальну вантажівку для пожежно-рятувальних операцій

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volvo Trucks пропонує вантажний автомобіль середньої вантажопідйомності Volvo FL із двигуном потужністю 320 к.с.

Новий двигун потужністю 320 к.с. дозволяє виконувати більш складні завдання, наприклад, ефективне гасіння пожеж, рятувальні операції та будівельні роботи.

Volvo FL – середньотонажний вантажний автомобіль з повною масою до 19 тонн. Вантажний автомобіль Volvo FL уже доступний з багатьма варіантами кабіни та шасі, а його універсальність тепер ще більше зростає з появою двигуна потужністю 320 к.с.

Такі зміни FL дозволяють виконувати більш складні завдання, наприклад, ефективне гасіння пожеж, рятувальні операції та будівельні роботи.

 Новий двигун потужністю 320 к.с. також пропонує переваги для завдань регіональних перевезень, згідно з якими необхідно більше потужності через вибагливий рельєф місцевості.

За допомогою 8-ступінчастої автоматичної коробки передач, розрахованої на крутний момент 1200 Нм, можна налаштувати економічний режими або продуктивний, за бажанням водія.

Ключові переваги Volvo FL: простора кабіна, чудова оглядовість і повністю автоматична коробка перемикання передач.

Ефективна система відводу та фільтрації відпрацьованих газів із технологією SCR (система зниження токсичності вихлопу) і DPF (система очищення відпрацьованих газів дизельного двигуна за допомогою сажного фільтра) сприяє низькій витраті палива, довшим міжсервісним інтервалам та дуже низькому рівню вихлопних викидів.

Двигуни D8K320 (з грудня цього року) і D5K240 також доступні у версіях, призначених для роботи на чистому біодизельному паливі (B100).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, восьмилітровий двигун призначений для повної маси від 12 до 19 тонн, а п'ятилітровий – від 10 до 16 тонн.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: