Четвер, 05 жовтня 2023 10:25

Nikola Motor офіційно представила свою першу водневу вантажівку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Nikola Motor офіційно представила в Куліджі, штат Арізона свою вантажівку на водневих паливних елементах.

На даний момент Nikola зібрала 223 замовлення на вантажівку від 23 клієнтів. Серед замовників такі оператори автопарків, як JB Hunt, AJR Trucking, Biagi Bros, TTSI та BayTech.

Складання налагоджено на універсальній складальній лінії, яка дозволяє виробляти вантажівки на водневих паливних елементах та на акумуляторних батареях. Підприємство може досягти річної виробничої потужності приблизно 2400 вантажівок у три зміни.

Також на четвертий квартал цього року заплановано запуск лінії збирання силових модулів паливних елементів. Самі модулі постачатиме компанія Bosch.

Цього року Nikola Motor зазнала кількох радикальних змін. Зокрема, у серпні пішов генеральний директор компанії. Це сталося лише за кілька днів після того, як прийшов новий генеральний інженер.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім того, цього року Nikola перейменувала спільне підприємство із автомобілебудівною компанією IVECO.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: