Четвер, 21 вересня 2023 10:39

Renault презентував спеціальну серію вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за умов подвійного браку вантажівок та водіїв компанія Renault запускає свою третю спеціальну серію автомобілів — Renault Trucks T Red.

Згідно із заявою французького автовиробника, T Red – це екологічний автомобіль, що втілює прихильність до економіки замкнутого циклу.

Ця спеціальна серія пропонує інноваційний підхід, спрямований на продовження терміну служби вантажних автомобілів за умови збереження навколишнього середовища.

Тягач Renault Trucks T Red з 13-літровим двигуном, перевіреним та розрахованим на термін служби не менше мільйона кілометрів, повністю відновлюється фахівцями заводу вживаних вантажівок.

Операція, при якій виробник заохочує кругообіг ресурсів, віддаючи перевагу деталям і компонентам, що повторно використовуються, відновленим на заводі відповідно до суворих виробничих процесів.

Оновлення програмного забезпечення двигуна та коробки передач забезпечує економію палива або навіть програмне забезпечення безпеки (кутове освітлення, індикатор навантаження або керування гальмом стоянки).

Ефективний підхід, який дозволяє скоротити викиди CO2, пов'язані з виробництвом нових компонентів і демонструє довговічність вантажівок Renault Trucks, розрахований на довгу службу.

Renault Trucks заявляє, що T Red виділяється своєю преміальною обробкою, спеціально переробленою командою дизайнерів виробника. Кузов має градієнт сірого та червоного кольорів.

Дизайнери попрацювали над асиметричним дизайном та прикрасили боки автомобіля динамічними графічними лініями, що символізують новий логотип Renault Trucks. Увага до колірних деталей також відображена усередині автомобіля.

Renault Trucks T Red доступний по всій Європі в сертифікованій мережі вантажівок Renault Trucks. На нову спеціальну серію надається гарантія до 240 тис. км або 24 місяці, «для тривалої експлуатації з повним спокоєм».

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, транспортні засоби також можуть скористатися за певних умов послугою технічного обслуговування Start & Drive Excellence Predict, що дозволяє віддалено прогнозувати простої.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: