П'ятниця, 23 червня 2023 10:04

Volvo представила електровантажівки зі збільшеним запасом ходу

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo Trucks представляє нові, потужніші акумулятори для своїх електровантажівок середньої вантажопідйомності.

Вони здатні забезпечити збільшений до 450 км запас ходу та дозволяють електрифікувати ще більше завдань для міського транспорту.

Завдяки потужнішим акумуляторним батареям (АКБ) у лінійці вантажівок Volvo середньої вантажопідйомності моделей FL Electric та FE Electric, тепер можна прискорити перехід на тихіший та екологічно чистіший міський транспорт.

Нові акумулятори пропонують на 42% більше енергії та в результаті можуть проїхати до 450 км на одному заряді.

Це означає, що вантажівки можуть виконувати більшість типів маршрутів та завдань у міських районах, а також забезпечувати живлення обладнання для енергоємних завдань, таких як вивіз сміття чи міське будівництво.

Додаткову енергію можна використовувати для водіння по місту в довгі зміни без підзарядки. Завдяки вдосконаленим батареям запас ходу Volvo FL Electric становить до 450 км, а Volvo FE Electric — до 275 км.

«Із запасом ходу до 450 км. наші електричні вантажівки готові замінити весь парк дизельних міських вантажівок наших клієнтів.

Електричні Volvo FL і FE виробляють мінімальні викиди та шум, що благотворно впливає на клімат, водія та всіх, хто живе та пересувається містом»

Джессіка Сандстрем, старший віце-президент з управління продуктами Volvo Trucks

Вища ємність означає, що для тієї ж потужності, доступної сьогодні, потрібно менше батарей.

Замінивши дизельний вантажівку Volvo FL або Volvo FE на електричну версію, що використовує екологічно чисту електрику, на звичайному маршруті можна заощадити приблизно 30 тонн CO2 на рік.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оновлені Volvo FL та FE Electric вже доступні для замовлення, а постачання відбудеться восени 2023 року.

Volvo FL:

Привід: до 180 кВт

Привід: 1 електродвигун

Акумулятор: 280-565 кВтг, 3-6 акумуляторів

Запас ходу: До 450 км (роздача) без електромеханічного ВОМ, 6 акумуляторів

До 280 км (роздача) без електромеханічного ВОМ, 3 батареї

Volvo FE Electric:

Привід: до 225 кВт

Привід: 2 електродвигуни

Акумулятор: 280-375 кВтг, 3-4 акумулятори

Запас ходу: До 275 км (роздача) без електромеханічного ВОМ, 4 акумулятори

До 200 км (вивіз сміття) з електромеханічним ВОМ, 4 акумулятори




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: