Четвер, 11 травня 2023 12:30

В Україні стартують продажі нового комерційного автомобіля

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Opel запускає в Україні свій найбільший легкий комерційний автомобіль LCV - новий Opel Movano.

Автомобіль побудований на найбільш популярній платформі у сегменті, пропонує багато різноманітний версій за типом та розміром кузова, оснащений потужним двигуном та всім необхідним для комфорту й продуктивної роботи за кермом.

Новий Opel Movano пропонує вісім варіантів фургонів з довжиною кузова від L1 (4,96 м) до L4 (6,38 м) та висотою від H1 (2,25 м) до H3 (2,76 м), а загальний корисний об’єм складає від 8 до 17 куб. м.

Також новий Opel Movano пропонує варіанти з бортовою платформою та версію «шасі-кабіна». Причому ці модифікації доступні як зі звичайною однорядною кабіною, так і з подвоєною кабіною - остання надає комфортний простір для семи людей.

Автомобіль також доступний у вантажопасажирському виконанні Opel Movano CrewCab. Це поєднання комфортного пасажирського 7-місного салону з вантажним відділенням з корисним об’ємом 10,5 куб. м.

Новий Opel Movano пропонується в Україні виключно з двигуном 2.2 BlueHDi, що є найбільш потужним варіантом в лінійці моделі загалом.

Завдяки високій потужності 165 к.с. та крутному моменту 370 Нм, що розвивається вже на 1750 об/хв., цей двигун здатен подолати високі навантаження при перевезенні навіть найбільших вантажів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Opel Movano доступний з повною масою від 3,5 до 4 т та має корисну вантажопідйомність до 1,8 т.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: