Субота, 11 березня 2023 12:56

Volvo FH встановила новий рекорд паливної економії

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Volvo FH I-Save фіксує новий рекорд з економічного споживання пального.

Під час нещодавнього випробування, проведеного незалежним німецьким журналом Trucker, 32-тонна вантажівка Volvo FH 460 з технологією I-Save подолала маршрут протяжністю 343 км дорогами загального користування, включаючи різноманітні автомагістралі, горбисту місцевість та вузькі дороги.

Якщо порівнювати з аналогічним випробуванням, проведеним у 2018 році – до того, як Volvo представила пакет паливної економії I-Save – то випробувана вантажівка Volvo FH 460 з технологією I-Save досягла вражаючого скорочення споживання дизельного пального та AdBlue на 18%, витрачаючи в середньому лише 21,48 л/100 км.

На сьогодні це найнижчий показник розходу пального серед вантажівок найновіших поколінь інших виробників, які нещодавно тестували на цьому маршруті.

Технологія I-Save, використання вдосконалених компонентів у турбокомпаундному двигуні, нове інтелектуальне програмне забезпечення та покращена аеродинаміка разом забезпечують дуже економічне споживання пального.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, це незалежне випробування є ще одним вагомим доказом значного позитивного впливу I-Save на витрату пального.

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: