Субота, 11 лютого 2023 12:51

Volvo Trucks передала свій перший повністю електричний бетонозмішувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Volvo Trucks поставила повністю електричний бетонозмішувач великої вантажопідйомності із нульовим викидом вихлопних газів будівельної компанії CEMEX.

Акумуляторна електрична вантажівка – це остання розробка в рамках угоди, підписаної між Volvo та компанією з виробництва будматеріалів CEMEX у 2021 році.

В угоді йдеться про глобальне співробітництво у галузі рішень для електромобільності для зниження викидів вуглецю та підвищення продуктивності.

Електрична вантажівка великої вантажопідйомності Volvo FMX може працювати протягом усього дня з однією підзарядкою під час звичайної перерви. Починаючи з цього місяця, він працюватиме на заводі з виробництва бетону у Шпандау у Берліні.

Електрифікація транспортування бетону є складним завданням через великі навантаження та необхідність безперервного перемішування.

У міру того, як повністю електричний великовантажний транспорт поступово зростає, Volvo Trucks та CEMEX працюють над розробкою та масштабуванням технологій, необхідних для того, щоб екологічно чистий транспорт став реальністю у будівельній галузі.

Технічні характеристики електричного автобетонозмішувача Volvo FMX:

- електричний привід – 2 двигуни, потужність 330 кВт;

- акумулятори - 4 акумулятори, ємність 360 кВтг;

- коробка передач – I-Shift;

- колісна база: 4100 мм;

- надбудова: бетонозмішувач об'ємом 9 м³, який приводиться в дію гідравлічною системою, що отримує живлення від тягового акумулятора.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у 2022 році Volvo Trucks поставила клієнтам рекордно велику кількість вантажівок, а також збільшила свою частку ринку у 41 країні.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: