П'ятниця, 02 грудня 2022 12:59

В Україні створили автоевакуатор з підвищеною вантажопідйомністю

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, сьогодні на вітчизняному ринку користуються попитом різні автомобільні евакуатори, проте не всі вони призначені для перевезення важких рамних позашляховиків, у тому числі і пікапів.

Українська компанія «Спец-Ком-Сервіс», виконуючи побажання замовника, виготовила саме таку, вантажопідйомну модель. Новинка здатна перевозити транспортні засоби масою до 5 т.

Автоевакуатор побудований на шасі IVECO EuroCargo 140-250, тобто розрахований на повну масу 14 т і оснащений турбодизелем потужністю 250 к. с.

Зазначимо, що такі машини раніше активно застосовувалися для монтажу спецобладнання для перевезення. Для цього в основному використовувалися або платформа зсуву, або кран-маніпулятор, або система бічного завантаження. У новій моделі від Polycar застосовується інша схема - висувні трапи і потужна лебідка.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, комплектація автоевакуатора також включає такі традиційні для даної техніки речі як захист кабіни, протипідкатний бічний захист, петлі для кріплення, а також відкидні стоп-сигнали для полегшення завантаження-розвантаження.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: