Четвер, 03 листопада 2022 09:54

В Україні зросли продажі вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, продажі вантажних автомобілів в Україні у жовтні вийшли найкращіми за увесь рік

Жовтень приніс істотне покращення продажу вантажних автомобілів повною вагою більше 3,5 т. Так, реалізація цього транспорту майже вишла на 300 одиниць, що лише на 20% менше, ніж у жовтні минуло року. Тобто, ринок вантажівок продовжує відновлюватись.

Цікавий тренд, що чотири бренди змогли навіть покращити обсяги продажу, у порівнянні з жовтнем 2021 року, і саме три з них і посіли лідируючі місця.

Так, фактично усі 7 перших позицій на ринку займають європейські виробники. Цей тренд ми фіксували ще раніше, але зараз він стає все більш виразним.

Головна конкуренція відбувається саме серед Європейською Сімкою, і близько до них знаходиться ще й Ford Trucks. А от китайські виробники поки що не змогли замістити білоруський МАЗ у всіх сегментах.

Крім того, виробники надбудов все ж віддають перевагу европейським шасі, як більш прогнозованим партнерам.

За підсумками 10 місяців трейдери реалізували в Україні майже 1,8 тис нових вантажівок, що на 37% менше, ніж за аналогічний період 2021 року.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, але, тренд жовтня, де падіння зменшилося до -20%, свідчить, що до кінця року ринок вантажівок ще відіграє трохи позицій.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: