Понеділок, 31 жовтня 2022 09:56

«Повернись живим» передав 40 пікапів Армійській авіації

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бригади Армійської авіації Сухопутних військ ЗС України отримали від благодійників пікапи та безпілотники.

Церемонія передачі машин від фонду «Повернись живим» була проведена у День автомобіліста та дорожника. Окрім автомобілів підвищеної прохідності, бригади армійської авіації отримали квадрокоптери.

Ці авто та квадрокоптери дадуть змогу навідникам якнайкраще допомагати знищувати противника.

«Для влучного потрапляння по ворогу необхідне точне коректування навідниками на землі. Техніка, яку передав фонд Повернись живим допоможе нашим вертолітникам знищувати російського окупанта», – зазначили військові.

Військові отримали пікапи Mitsubishi L200 п’ятого покоління. У продаж автомобіль надійшов у 2015 році. У 2018 році модель оновили, повністю змінивши зовнішній вигляд і оснащення.

Авто застосовуються для різних цілей. На базі пікапів в Україні створили мобільні групи з зенітно-ракетними комплексами Mistral. Також деякі українські підрозділи почали застосовувати реактивні системи залпового вогню на шасі пікапа.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Армійська авіація є наймобільнішим компонентом Сухопутних військ Збройних Сил України. Частини та підрозділи армійської авіації озброєні гелікоптерами — Ми-24, Ми-8, Ми-2.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: