Вівторок, 16 серпня 2022 15:59

Вибух у Джанкої був настільки потужним, що зачепив поїзди на Кримському мості

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, один ювелірний удар бодай тимчасово «поклав» всю логістику військових вантажів окупантів на Кримському півострові

У відкритому доступі вже з’явилась інформація про те, що окупаційна адміністрація тимчасово окупованого Криму наказала припинити рух поїздів, зокрема пасажирських, через пошкодження колій, яке трапилось в результаті «бавовни» на складі БК в Джанкої.

Пасажирів із поїздів висаджуватимуть на станції «Владиславівка», що за 100 км від самого Джанкою.

А от якщо поглянемо на карту залізниць Криму, то побачимо наступне. Перекидати свою техніку та озброєння залізницею по окупованому Криму рашисти можуть лише через залізничний вузол у Джанкої.

Більш того, залізнична лінія «Джанкой-Владиславівка» - це одна із двох «вхідних горловин», які ведуть напряму до Кримського мосту. Точніше, його залізничної частини, яка необхідна росіянам для перекидання ОБТ у великих кількостях.

Теоретично, в орків лишається альтернатива гнати ешелони через вузол у Сімферополі, але й тоді треба проїжджати Джанкой, який різко став «непроїзним».

І схоже, там справа не тільки у пошкоджених коліях, але й у тому, що «бавовна» в Джанкої «поклала» місцеву електропідстанцію, яка могла в тому числі давати струм на тамтешню залізницю.

І таким чином, напрошується такий висновок – сьогоднішня «бавовна» для окупантів в Джанкої виявилась настільки потужною, що зачепило навіть Кримський міст. Навіть якщо ця споруда все ще досі стоїть на своєму місці, хоча стояти там не має.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, у відкритому доступі вже з'явилось відео, яке показує - наскільки багато на підході до Джанкоя було рашистських «Градів» та боєприпасів, що могли стати об'єктом ураження.

 

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: