Неділя, 07 серпня 2022 11:39

ЗСУ знищили новітню мобільну станцію зв’язку рашистів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, з’явилося фото знищеної новітньої станції зв’язку армії РФ: перша підтверджена втрата машини

В мережі з’явилося фото, що підтверджує – військові Збройних Сил України знищили цінну новітню станцію супутникового зв’язку армії РФ Р-439-МД2. Фото знищеної машини було опубліковано у Twitter в аккаунті Ukraine Weapons Tracker.

Зазначається, що це перша задокументована втрата цієї російської машини – вона була знищена ще у квітні цього року в селі Ягідне, що на Чернігівщині, водночас фото ураженої машини з’явилося тільки зараз.

Станція супутникового зв’язку Р-439-ДМ2 призначена для роботи у системі зв’язку збройних сил РФ та забезпечує стійкий зв’язок в умовах постановки радіоперешкод противником. Станція створена на базі К1Ш1 (що, у свою чергу, створено на базі БТР-80).

Машина забезпечує, зокрема, організацію супутникового зв’язку у мережах радіального та радіально-вузлового зв’язку і в мережах Радіо-АТС з одноканальними та багатоканальними цифровими напрямками за закріпленими та наданими на вимогу каналами зв’язку.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, станція забезпечує супутниковий зв’язок у діапазоні 7/8 ГГц на коротких зупинках, 4/6 та 7/8 ГГц під час стоянки та 0,2/0,4 ГГц під час руху.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: