П'ятниця, 29 липня 2022 09:54

В Польщі розпочали збір коштів на три евакуаційних гелікоптери для України

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Польщі запустили кампанію по збору коштів на три гелікоптери для евакуації поранених українських військових.

Про це йдеться на сторінці ініціативи «Озброїмо Україну».

Метою польської ініціативи є багаторазові збори коштів для підтримки перемоги України у війні з Росією.

«Ми хочемо регулярно купувати ефективну зброю, яка допоможе захищати наших сусідів і відкидати російських бандитів з території України», – зазначають організатори кампанії.

Перший збір – на три гелікоптери Ми-2 АМ-1 з медичним обладнанням. Авіатехніку використовуватимуть для евакуації поранених українських бійців з поля бою.

«Завдяки цим гелікоптерам буде можливо швидше евакуювати поранених і надавати їм необхідну медичну допомогу, оскільки у них є необхідне медичне обладнання.

Кожна виграна хвилина має значення і дає лікарям перевагу у боротьбі за життя пораненого», – зазначили на сторінці кампанії.

Постачання гелікоптерів Ми-2 АМ-1 здійснюватиме українська компанія AviaGrade.

За словами організаторів збору, це спростить майбутню логістику й технічне обслуговування повітряних машин, а також підтримає українську економіку.

Вартість одного гелікоптера становить 570 тисяч доларів. Всього для купівлі трьох евакуаційних гелікоптери потрібно зібрати 8,1 млн злотих за 35 днів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, нагадуємо, у Польщі зібрали кошти на Bayraktar TB2 для військових України.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: